om jag skulle få bestämma

Allvarligt nu vart tog all teater och sånt vägen? Kollade filmen från "bakom kulisserna" då de var här i pajala för nästan 10 år sen, det var ju massor som var med! Och nu, förra året, i princip ingen? Det är fan tråkigt. Antingen är jag bara född långt efter min tid, eller på fel plats. Går att diskutera saken. Och när jag väl kommer härifrån, så har jag väl lagt av med allt eller hunnit bli pensionär. Det positiva i att vara negativ, är att jag bara kan bli positivt överraskad. Hade jag däremot vart positiv till allt, så skulle jag ändå bara bli besviken? Kultur- välkommen tillbaka! Nej, när jag blir vem-det-nu-är-som-bestämmer-dessa-saker ska jag se till att estet kommer tillbaka och inte bara med musik, utan med bild teater och dans! Så äre. Tack för mig. 
 
 //sara


Let your dreams be bigger than your fears and your actions be louder than your words

Denna dag har bestått av nationellt prov i svenska, kortspelet bubblan där man ska blåsa upp kinderna, häng med Hanna och frasses ;) Resten av kvällen tänker jag hitta snygga skor på nätet, spela innebandy och chilla. Att hitta skor som är snygga, varma, billiga, av bra kvalité och i rätt storlek är inte det lättaste. Frakten ska inte heller kosta en förmögenhet. Galet svårt faktiskt!
Jag har även kommit på att Christina Aguilera inte är så dålig. Särskilt Hurt, Fighter och Beautiful är bra!

Ha det bra allihopa!



/Agnes

Allt blir kul när man är övertrött



Jag antar att det inte är alla som tycker att detta är fantastiskt kul, men sa jag att jag hade bra humor? ;)

/Agnes

daaaah

Under dagen som gått har vi hunnit med det jobbiga livet som fjortisar, käkat popcorn, gjort kladdkaka och fryst ihjäl. Men lugn, vi har återuppstått.
Ärligt talat, livet som fjortis måste vara riktigt jobbigt. Det tar ju jätte lång tid att platta, spraya och tupera håret, kleta på ett kilometertjockt lager foundation och mascara, och idomin på läpparna. Allt man rör vid blir sedan orange...
För att inte tala om lösnaglarna!


The trick is to keep breathing

En resa till solen skulle inte varit fel. När termometern visar -30 vill jag flyga söderut. Jag är så sugen på att resa, se och uppleva nya saker. Och uppleva värme!
Även fast det är mycket ljusare nu än i december och man ser solen dagligen, så skulle ljus dygnet runt inte kännas dåligt. Inte heller om det vore 50 grader varme, vilket skulle betyda att det är + 20 grader. Hade det inte det varit underbart?

Tyvärr så producerar denna ljuskälla inte särskilt mycket värme...


//Agnes

i mitt huvud

Hennes fantasi behöver en större skål innan den svämmar över! Idéerna bubblar upp, alla med samma mål. Nå ytan. Synas. Bli sedda. Men det finns ingen större skål, ingen burk eller ens i ett badkar skulle de få plats. För det kommer bara nya hela tiden. Hon måste bli av med några. Måla. Inget mörk. Här behövs det färger, men bortsett från kort och liknande saker finns det alltid något mörkt i det hon skapar. Det gör det. Detta vare sig hon är medveten om det eller inte. Men inte räcker det, inte ens om hon skulle lägga ut ett papper på hela golvet. Det är för litet. Hon måste skapa. Skapa något annat. Skapa med något annat. Kroppen. Dansa. Men tills dess hinner idéerna svämma över och försvinna. Försvinna bort, långt bort. Men de kommer alltid finnas där. Där någonstans i bakhuvudet.


Worrying is so dumb, it's lika carrying an umbrella waiting for it to rain

Idag var inte min dag. Saker kände inte alls för att gå som jag ville. Så jag är lite puttig och surig. Men det måste man ju vara ibland, det går inte att vara happyface för jämnan. Man måste ju ha dåliga dagar för att veta hur det känns att ha en bra dag. Ack så klocka ord!
Den här låten lyckas nästan få mig på bättre humör, så jag hoppas på en kanonbra fredag! Teenage Dirtbag - Wheatus.


Bara för att de finns de som har riktigt fina ögon.

//Agnes

Walking with a ghost

Sådärja! Nu har kameran laddat klart, jag har börjat förstå mig på den och Sara var med och invigde den. Den har dessutom blivit döpt till Huberto, men kommer kallas Hubert. Jag känner honom inte så väl än, men jag hoppas att jag kommer bli riktigt bra kompis med honom.





/Sara & Agnes

The smile on your face

Känns det bra att vara ledig på en onsdag? Ja, det känns grymt bra. Sovmorgon mitt i veckan gör livet verkligen lättare! :)
Men visst tiden går mycket saktare när man vill att den ska gå fort? Jag fick hem min SYSTEMKAMERA idag, men såklart ska den laddas i vad som verkar vara en evighet. Jag vill använda den nu, nu, nu!
Annars är läget bra med mig, bakade scones till frukost, men gjorde misstaget att slarva med att läsa receptet. Det blev i och för sig gott ändå, men inte att rekomendera. ;)


Det är så kul att leka med effekter, särskild när alla premiumeffekter är gratis på picnik.se


1 universe, 8 planets, 204 countries, 804 islands, 7 seas, 7 billion people. Don't let 1 ruin your day.

/Agnes

RSS 2.0